За нас

Повече за нас:

"ПРЕЦИЗ-СК" е българска фирма, създадена през 1990 г. За сравнително късия период на развитието си тя се утвърди като конкурентна структура в областта на проектирането, изработването и внедряването на инструментална екипировка:

- шприцформи за пластмасови изделия;
- бласформи за флакони, шишета, туби;
- пресформи за восъчни модели за прецизно леене, пенопласти и гума;
- инструменти за щанцоване и щамповане;

Въвеждането в производство на високотехнологични и производителни машини с CNC позволява фирмата да предлага прецизно изработване на изделия по индивидуални поръчки, разработени от клиента, механична обработка на детайли със сложна конфигурация, изработване на пластмасови изделия и механично обработени детайли за клиенти от България, Германия, Холандия, Швейцария и др.

Екипировка и оборудване:

Производителната площ на фирмата е над 1500 кв.м. Машинният парк включва високотехнологични машини произведени от европейски и световни лидери като MAZAK, OPS & INGERSOLL, AGIE, KELLENBERGER, BLOHM, MAHO, DECKEL, DEMAG, BATTENDELD и др., за изработването на инструментална екипировка, стоманени и пластмасови детайли с висока точност и качество.

Нашият персонал:

Високото качество на инструменталната екипировка и изработваните от нас детайли и изделия се постигат с въвеждането на нови технологии, следвайки европейските постижения в областта, с прецизността и високата квалификация на персонала на фирмата.

Екипът от специалисти и модерната техника гарантират най-високо качество. Фирмата е стабилна и с наличния персонал от висококвалифицирани работници е достатъчно гъвкава да посрещне изискванията на всеки клиент.

Page 1
Page 2
Page 3
COVID-19
Information